Hem Hem » Senses by nature » Tindra » Salva Barnastund 65 ml

Salva Barnastund 65 ml

1 1 2 2 3 3 4 4 5 5
(4/5) Baserat på 8 betyg.

En salva som vårdar såväl barn som mamma! Utmärkt för all utsatt hud; blöjstjärten, bröstvårtor, intimt före och efter förlossning, den väntande magen etc. Till all hud som är torr, irriterad och utsatt. Kamomill vårdar och mimosavax och mango- och sheabutter skyddar och mjukgör!

Salva Barnastund 65 ml
Artnr 3267-2
85,00

En salva som vårdar såväl barn som mamma! Utmärkt för all utsatt hud; blöjstjärten, bröstvårtor, intimt före och efter förlossning, den väntande magen etc. Till all hud som är torr, irriterad och utsatt. Kamomill vårdar och mimosavax och mango- och sheabutter skyddar och mjukgör! Fungerar även för veganer! Innehåller: eko rapsolja, eko sheasmör, mangosmör, mimosavax, candelillavax, naturlig E-vitamin, kamomillextrakt, rosmarinantioxidant, bisabolol.

Minsta försäljningsantal för privatpersoner 1 st och Minsta försäljningsantal för återförsäljare 4 st (om Du som ÅF beställer färre än minsta angivna antal blir priset på produkten konsumentpris)

Test: 3267-1

Lämna ett omdöme

1 2 3 4 5

nn6LMY
Kod från Captcha-bild:

Andra varor från samma varugrupp

Mormorssalva i skir grönskimrande  påse. En salva som är en riktig vän i vintertider! Underbar att smörj...
85,00
Art nr. 3159
Gardensalva plus borste med pimpsten i vacker organzapåse.
99,00
Art nr. 5318

Bästsäljare

Nyheter RSS för Nyheter

Ny serie för häst, hund och ryttare!

Välkommen till Lendelundens Gård i Torna Hällestad! Här finner Du islandshästar, cockerspaniels, rena produkter och oss. Vi erbjuder kvalitet i alla avseenden!
0000-00-00