Hem Hem » Senses by nature » Ask & Embla » Hårvård » Torrschampo Clean hair and Clear mind

Torrschampo Clean hair and Clear mind

1 1 2 2 3 3 4 4 5 5
(0/5)
Bli först med att betygsätta.

Ett naturligt torrschampo att använda mellan hårtvättarna. En hjälp för att kunna tvätta håret mindre ofta vilket i förlängningen oftast ger ett mindre fett hår och en friskare hårbotten. Upplev den rena, fräscha känslan av rent hår och ett piggt sinne!

Torrschampo Clean hair and Clear mind
Artnr 3722-1
116,00

Ett naturligt torrschampo att använda mellan hårtvättarna. En hjälp för att kunna tvätta håret mindre ofta vilket i förlängningen oftast ger ett mindre fett hår och en friskare hårbotten.
Upplev den rena, fräscha känslan av rent hår och ett piggt sinne!
Samtidigt som de naturliga ingredienserna milt rengör Ditt hår och hårbotten får Du en lätt svalkande känsla i både hår och sinne!
Med uppiggande pepparmynta får Du snabbt en fräschet som känns hela dagen!
45 g

Användning: Gör en bena i håret och peppra ut lite pulver längs benan. massera lätt med fingertopparna och upprepa över det område som är fett. Borsta sedan ut överflödig produkt ur håret!

White clay, Oryza sativa starch, Iris florentina powder, mentha piperita oil, naturliga ämnen i eterisk olja* limonen, linalool.

Minsta försäljningsantal för privatpersoner 1 st och Minsta försäljningsantal för återförsäljare 3 st (om Du som ÅF beställer färre än minsta angivna antal blir priset på produkten konsumentpris)Test 3722-2

Lämna ett omdöme

1 2 3 4 5

UaByx
Kod från Captcha-bild:

Andra varor från samma varugrupp

För befrämjande av hårväxt och för att ge håret glans och lyster samt hårbottnen fukt och näring. En väl ...
124,00
Art nr. 3723-1

Bästsäljare

Nyheter RSS för Nyheter

Ny serie för häst, hund och ryttare!

Välkommen till Lendelundens Gård i Torna Hällestad! Här finner Du islandshästar, cockerspaniels, rena produkter och oss. Vi erbjuder kvalitet i alla avseenden!
0000-00-00